Verbeter de effectiviteit van jouw team met behoud van de kwaliteit van het werk

BeeBIM is een bedrijf dat bestaat uit zeer bekwame BIM-modelleurs en 2D/3D-tekentechnici die op afstand werken. Wij zijn klaar om bulkwerk aan te nemen, zodat jouw bedrijf meer projecten kan uitvoeren en tegelijkertijd de kwaliteit voor jouw klanten behouden blijft.

BIM modelleurs en 2D/3D-tekenaars klaar om bulkwerk uit te voeren in verschillende vakgebieden

Tekeningen van bestaande gebouwen

BeeBIM stelt je in staat om teams uit te besteden voor het maken van tekeningen van bestaande gebouwen om een ​​echt beeld te krijgen van de huidige staat van het gebouw waaraan gewerkt wordt.

Digitalisering van bestaande tekeningen

Heb je een volledig bouwplan van een gebouw maar geen digitale architecturale tekening ervan? Dan kan ons toegewijde team van BIM-modelleurs en 2D/3D-tekenaars helpen deze om te zetten in digitale 3D-modellen.

Plattegronden voor energielabels en vluchtroutes

BeeBIM helpt bedrijven te voldoen aan de vereisten. Dankzij BIM-modellen met alle noodzakelijke informatie over het energielabel van het gebouw worden boetes of zelfs sluiting van het gebouw voorkomen. Onze 3D-modellen en plattegronden zijn gebaseerd op een 3D-scan en daarom zeer nauwkeurig en van hoge kwaliteit.

Meetrapporten (NEN 2580)

Nauwkeurige metingen van ruimtes zijn essentieel voor zowel verhuurders als huurders. Met een gedetailleerd rapport dat niet alleen de vierkante meters maar ook de inhoud bevat, bereik je een duidelijke overeenkomst en worden geschillen voorkomen.

Renders

Als je alle tekeningen en plannen al hebt, vormt een mooie 3D-visualisatie van het project de absolute kers op de taart. Onze ervaren tekenaars gebruiken 3D-volumes of 2D-lijnen om een model te creëren dat kan worden gedraaid en zo vanuit elke hoek kan worden bekeken om een duidelijk beeld van het ontwerp te krijgen.

Digitaliseren van catalogi

Bij het aanbieden van bouwproducten is het van grote toegevoegde waarde om de catalogus digitaal aan te bieden in de vorm van een CAD-model. BeeBIM helpt bij de creatie van een digitale catalogus met 2D of 3D ontwerpsimulaties van echte producten.

BeeBIM’s experienced architects provide assistance and guidance in the effective management and execution of your architectural project. Use our experience, knowledge, skills, and tools to make your project successful.

Tools die wij gebruiken

Elk lid van het BeeBIM-team is gepassioneerd over wat ze doen, goed opgeleid en ervaren in verschillende bouw-, architectuur-, engineering- en vastgoedprojecten.

Wil je indruk maken op je klanten met je werk? Wij staan klaar om je te ondersteunen. Door samen te werken met BeeBIM krijgt u: By partnering with BeeBIM, you get:

Zorg ervoor dat de echte kwaliteit van uw projecten wordt erkend.