Op zoek naar een betrouwbare partner die u kan ondersteunen bij bouw-, architectuur-, engineering- en vastgoedprojecten?

BeeBIM is een bedrijf dat bestaat uit zeer bekwame externe BIM-modelleurs en 2D/3D-tekenaars, ondersteund door Nederlands projectmanagement om geavanceerde technische ondersteuning te bieden aan bedrijven in Nederland.

BeeBIM helpt om jouw klanten de beste service te bieden.

Tekeningen van bestaande gebouwen

BeeBIM stelt je in staat om teams uit te besteden voor het maken van tekeningen van bestaande gebouwen om een ​​echt beeld te krijgen van de huidige staat van het gebouw waaraan gewerkt wordt.

Digitalisering van bestaande tekeningen

Heb je een volledig bouwplan van een gebouw maar geen digitale architecturale tekening ervan? Dan kan ons toegewijde team van BIM-modelleurs en 2D/3D-tekenaars helpen deze om te zetten in digitale 3D-modellen.

Plattegronden voor energielabels en vluchtroutes

BeeBIM helpt bedrijven te voldoen aan de vereisten dankzij BIM-modellen met alle noodzakelijke informatie over het energielabel van het gebouw. Onze 3D-modellen en plattegronden zijn gebaseerd op een 3D-scan en daarom zeer nauwkeurig en van hoge kwaliteit.

Meetrapporten (NEN 2580)

Nauwkeurige metingen van ruimtes zijn essentieel voor zowel verhuurders als huurders. . Met een gedetailleerd rapport bereik je een duidelijke overeenkomst en worden geschillen voorkomen.

Renders

If you already have all the drawings and plans, our experienced 3D artists can create a beautiful visualization of the project. The model that can be easily rotated and viewed from any angle to get a clear visualization of the design.

Digitaliseren van catalogi

Bij het aanbieden van bouwproducten is het van grote toegevoegde waarde om de catalogus digitaal aan te bieden in de vorm van een CAD-model. BeeBIM helpt bij de creatie van een digitale catalogus met 2D of 3D ontwerpsimulaties van echte producten.

BeeBIM’s experienced architects provide assistance and guidance in the effective management and execution of your architectural project. Use our experience, knowledge, skills, and tools to make your project successful.

Tools die wij gebruiken

Maak uw bedrijf schaalbaar en efficiënt, wij bieden:

Laten we onze krachten bundelen!