Het verhaal van Beebim

Wanneer kennis creativiteit elkaar ontmoeten, ontstaan kansen voor schaalbaarheid

BeeBIM is een remote werkend bedrijf bestaande uit een ervaren team van BIM-modelleurs en architecten uit Servië. Dankzij de Scan-to-BIM-technologie kan ons team locaties verkennen en nauwkeurige 3D-modellen creëren zonder dat frequente fysieke bezoeken nodig zijn. Onze missie is het bieden van uitgebreide technische ondersteuning aan bedrijven in de bouw-, vastgoed-, ingenieurs- en architectuurbranche in Nederland. Al onze diensten zijn white-label, wat u de mogelijkheid biedt om ons werk onder uw eigen merknaam aan te bieden. Een strategisch partnerschap met BeeBIM biedt u dus verhoogde productiviteit terwijl het de reputatie van uw bedrijf beschermt.

We hebben geleidelijk een team van zeer bekwame BIM Engineers en 2D/3D Tekenaars samengesteld met jarenlange werkervaring. Ze zijn zeer nauwkeurig, creatief en oplossingsgericht. Ons team is bekwaam in verschillende architecturale ontwerpsoftware zoals Revit, ArchiCAD, AutoCAD en Sketchup. Daarnaast maken we realistische renders voor onze klanten.

Om de beste service aan klanten te bieden, heeft BeeBIM een ​​CTO, Aleksandar Popadic, en Nederlandse projectmanagers die altijd beschikbaar zijn voor de klanten. Op deze manier biedt Beebim realtime communicatie, reguliere vergaderingen en Nederlandse vertegenwoordigers ter plaatse in Nederland wanneer dat nodig is.

Met Beebim kan uw bedrijf meer projecten dekken met behoud van dezelfde kwaliteit en de beste service biedt aan klanten. We zijn klaar om het hele jaar door bulkwerk voor u over te nemen.

Samen pakken we het aan!

Onze waarden

01

Verantwoordelijkheid

We zijn gepassioneerd over wat we doen en we houden van al onze projecten. We zien ze graag slagen, daarom voelt elk teamlid zich zeer verantwoordelijk voor elke fase van het project.

02

Kwaliteit

Bouwmethodiek, constructie en ontwerp gaan altijd hand bij BIM projecten. Daarom zijn we betrokken in elk stadium van het project en maken we geen compromissen. De diensten die we bieden voldoen aan de hoogste normen.

03

Klantenervaring

We zetten altijd net die extra stap om aan uw behoeften te voldoen. Uw project is belangrijk voor ons en door realtime communicatie zijn we altijd beschikbaar om ervoor te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

04

Teamwerk

Al onze individuele teamleden zijn hoogopgeleid en hebben ervaring met verschillende technische projecten. Maar bovenal werken we graag samen om onze expertise en creativiteit te combineren.

05

Samenwerking

We houden ervan om krachten te bundelen met onze klanten. Het is uw project en wij zorgen ervoor dat u krijgt wat u nodig hebt. We plannen regelmatig vergaderingen om contact te houden, samen aan het project te werken en horen over uw ideeën en feedback.

06

Passie voor ons werk

We hebben van onze passie ons beroep gemaakt. Uw project is wat ons in staat stelt te gedijen, onze passie is wat uw project succesvol maakt.

BeeBIM-architecte Sara Krnjajic beantwoordt vragen over haar werk!

Sara is gespecialiseerd in meubelontwerp en zegt dat de meest uitdagende delen van haar werk ook de meest lonende zijn.

“Ze zijn als je eigen collega's - Beebimers zijn hardwerkend, gefocust en altijd klaar om te helpen."

Jovana Kovač, HR Manager @ BeeBIM

Ontmoet onze BeeBIMers

Terzake! Boek een vergadering.