Het was nog nooit zo eenvoudig
om kennis over de hele wereld uit te wisselen

We hebben de hoogst opgeleide, eersteklas architecten en engineers in onze compleet uitgeruste kantoor in Servië, we willen graag expertise met u delen.

Het is uw project, wij zijn hier om te zorgen dat u krijgt wat u nodig heeft!

Met jarenlange ervaring op afstand bij Nederlandse bedrijven, heeft ons team uit Servië de Nederlandse cultuur als zijn eigen overgenomen. Engels is onze voertaal en dankzij frequente online vergaderingen kunnen onze BeeBIM-collega’s effectief en transparant samenwerken met uw team.

Elk lid van Beebim is gepassioneerd over wat ze doen, goed opgeleid en ervaren in verschillende technische projecten. Bij elk project hebben onze professionals veel toewijding, inspanningen en expertise gestoken. Daarom herkennen onze klanten ons als een team dat klaar is om te werken als onderdeel van hun flexibele personeelsbestand.

Door realtime communicatie gaan we een stap verder om aan uw behoeften te voldoen en ons verantwoordelijk te voelen voor elke fase van uw project.

Met BeeBIM vink je alle vakjes aan:

Een transparant kostenmodel. U wordt alleen gefactureerd per uur of geleverd project.

Support. Een Nederlands projectleider is altijd beschikbaar voor ondersteuning.

Teamflexibiliteit. U kunt onze experts inzetten wanneer en waar u ze nodig hebt.

Innovatie en expertise. Onze eersteklas architecten en engineers laten hun vaardigheden en vermogen tot innovatie graag zien.

De standaarden van BeeBIM en het niveau van toewijding zijn erg hoog, zeker vergelijkbaar met onze Nederlandse medewerkers.

De medewerkers van BeeBIM hebben een solide vermogen om op afstand te werken en zijn comfortabel om advies te vragen wanneer dat nodig is.

Laten we de krachten bundelen. Plan een vergadering. Maak een afspraak